Energie Overstappen

Zakelijke Energievergelijker

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract weergeven. De kosten voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten terugvinden en de kosten per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan linea recta op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde twee weken wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je gewoon aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe leverancier heb je veertien dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder de overeenkomst bij de vorige aanbieder op en ben je écht overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude contract wél zelf beëindigen.

Welkomstbonus en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus over het algemeen aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een éénjarig overeenkomst gaat en elk jaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk kalenderjaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstbonus ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de voordeligste energieaanbieders vinden

Onze website heeft de voordeligste energiemaatschappijen, acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest goedkope energieleverancier voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers easy op een rij. Op die wijze kunt u de meest goedkope energie vinden en kiezen. Vanzelfsprekend zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijker laat u onverwijld zien welke energieleveranciers er allemaal in uw regio energie verkopen, voor welke kostprijs en welke momenteel de goedkoopste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijker verfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk onmiddellijk welk energieovereenkomst het slimste past bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veel leveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie en aanbiedingen waardoor u veel meer kan besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3 geld besparen gemiddeld 450 euro. Tel uit uw winst! gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie verschillen flink per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde leverancier blijven is niet voordelig, daarom is het important om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, tevens wel gas en licht, kunt u snel maandelijks veel geld geld overhouden. Via hier kunt u leveranciers vergelijken op basis van onder andere prijs, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de goedkoopste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel 4 aanbieders op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere kosten.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is simpel gedaan.
  • Het gewin is al simpel enkele 100-en euro’s

Overstappen is gratis en razendsnel geregeld. Zo kunt u makkelijk en snel flink besparen op uw gas- en stroomrekening. Uw voordeel kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe energieleverancier voor u. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de rekening voor energie ook voor een deel uit vaste kosten, ook deze kunnen best snel oplopen. Jaarlijks betaalt u voor licht gemiddeld al gauw €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas ook nog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit voornamelijk van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas met de lasten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter. Zoals bij zakelijke energievergelijker.

Scroll naar boven