Zakelijk Energie Vergelijken

Wanneer u bij de zakelijke energievergelijking een goede aanbieding heeft gevonden kunt u deze snel online afsluiten op de website van aanbieder van gas en/of stroom. Na het afsluiten van uw nieuwe overeenkomst hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Zakelijk Energie Vergelijken

Kosten voor zakelijke energie kunnen per energieleverancier flink verschillen en dit kan op jaarbasis al zomaar honderden euro’s schelen. De uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op zakelijke energie, btw en vastrechtkosten.

De energietarieven veranderen enorm per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Jarenlang bij eenzelfde energieleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere switchen van leverancier.

Als u al geruime rijd klant bent bij een gas- en stroomleverancier betaalt u vaak te veel voor uw gas en licht en liggen de prijzen voor gas en elektriciteit gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 overhouden!

Hoe werkt de zakelijke energievergelijker

Met de zakelijke energievergelijker kunt u overzichtelijk en snel onder andere zakelijke energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, zakelijke energiedirect, Miky zakelijke energie Topdeal en de Nederlandse zakelijke energie Maatschappij!

Om het overzichtelijk te houden kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevens calculeert de zakelijke energievergelijker binnen korte tijd de beste contracten voor gas en licht! Wanneer een leverancier van gas en licht een speciale aanbieding heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

Stappen zakelijke energievergelijker

  1. Vul uw postcode in om de beschikbare leveranciers te vinden.
  2. Geef uw metertype aan en type huis.
  3. Vul het aantal bewoners van uw huishouden in.
  4. Wanneer u uw precieze verbruik bij de hand heeft kunt u deze ook invullen.
  5. Kies de gewenste contractduur en duurzaamheid.
  6. Klik op ‘Start met vergelijken’.
  7. Vergelijk de voordeligste deals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld te krijgen van de offerte
  8. Klik op aanvragen om uw contract af te sluiten!

Hoe berekent de zakelijke energievergelijker?

De zakelijke energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De zakelijke energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract aanbieden. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken.

Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de prijs per kilowattuur stroom of per m3 gas.