Zakelijk Energie Vergelijken

Wanneer u bij de zakelijke energievergelijking een slimme deal heeft gevonden kunt u deze simpel via de tool afsluiten op de website van energieaanbieder. Na het afsluiten van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Zakelijk Energie Vergelijken

Tarieven voor zakelijke energie kunnen per leverancier best veel verschillen en dit kan op maandbasis al zomaar honderden euro’s goedkoper worden. De uitgaven aan gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op zakelijke energie, btw en netwerkkosten.

De energietarieven schelen flink per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de prijs. Lange tijd bij eenzelfde energieleverancier blijven is niet voordelig, om die reden is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere leveranciers van energieleverancier.

Als u al langer klant bent bij een energieleverancier betaalt u over het algemeen te veel voor uw gas en elektriciteit en liggen de energieprijzen gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 besparen!

Hoe werkt de zakelijke energievergelijker

Met de zakelijke energievergelijker kunt u eenvoudig en snel onder andere zakelijke energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, zakelijke energiedirect, Miky zakelijke energie Topdeal en de Nederlandse zakelijke energie Maatschappij! Om het betrouwbaar te maken kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van het contract en eventueel de mate van duurzaamheid.

Met de gegevens calculeert de zakelijke energievergelijker binnen real time de beste contracten voor gas en licht! Wanneer een gas- en stroomleverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

Hoe berekent de zakelijke energievergelijker?

De zakelijke energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De zakelijke energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract vaststellen. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken.

Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Scroll naar boven