Vergelijkingssite Stroom Gas

Goedkope Groene Stroom

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract aanbieden. De prijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar berekenen en de prijs per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,looptijd en type contract. Je kunt duskiezen voor de voordeligsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deaanbieder met de voordeligstebeoordeling.

Overstappen is uitsparen

Wist je dat overstappen je een besparingkan opleveren van wel honderden euro’s? Ben je sinds deliberalisering van de energiemarkt nog nooitovergestapt van energieleverancier, dan zou je besparingzomaar op kunnen lopen tot € 300.

Welke energiemaatschappij hetvoordeligste bij jou past, hangt af vanje voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor eenenergiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat jegedurende de duur van jeovereenkomst dezelfde prijs voor stroom engas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor eenleverancier van groene energie. Deoptie is aan jou!

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onzeenergievergelijker komt het voordeligste energieovereenkomst immer bovenaante staan. Welk contract dit is, hangt af van je energieverbruik en het moment waarop je energievergelijkt. En zeker van deexclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check watvoor jou de meest goedkopeenergiedeal is.

Geld overhouden op deenergierekening. Voor veel mensen omvat deze zin al hungoede voornemens voor het nieuwe 12 maanden.Energiebewust leven is nog nooit zo van invloed geweest.Ernaast wordt het leven tevens continu duurder,waardoor we dolgraag willen besparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet altijd evenduidelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt meestal een enorme struikelblok voor de meestemensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruikenis vaak niet mogelijk.klanten vervallen toch in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je eenvoudigeenergiebesparende suggesties eigen te maken. Je hoeftniet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energiegeld overhouden hoeft niet vervelend tezijn. Sterker nog: het is zelfs heel simpel,zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevensuitsparen door over te stappen van energiemaatschappij.Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een langeperiode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van jeeigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per12 maanden geld besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energievergelijken?

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De goedkoopste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoekan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieleveranciersproberen online op energievergelijkers als meestvoordelige energieleverancier in de vergelijkingte komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbiedersconcurreren voornamelijk op prijs. De meeste klanten kiezennamelijk de meest goedkope energieleverancier.De energiemaatschappij die als voordeligste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom demeeste nieuwe klanten.

Jaarlijks overstappen naar devoordeligste energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, danbent u dus al tien keer of minstens 5 keer degoedkoopste energie aanbiedingmisgelopen. compleet niet nodig want verandering van spijsdoet eten, en veranderen naar de meestvoordelige energiemaatschappij doetbesparen. Gelduitsparen op uw welbeschouwd al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is vanbelang bij het maken van eengoede energievergelijking. Op die manier kun je tot op de centnauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacteverbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker eenschatting van de energieprijzen. En op die manier weet u niet hoeveel unu echt moet betalen. energie bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenflink per leverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op demaandprijs. Jarenlang bijeenzelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere aanbieders. Via deze websitevergelijkt u snel de kosten van meerdan 15 gas- en stroomleveranciers.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u energietarieven gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een contract met vaste of met variabele energietarieven. Vaste tarieven voor energielevering zet u vast voor een langere tijd, bijvoorbeeld een of 3 jaar. Variabele energietarieven kunnen per maand, per 3 maanden of per 6 maanden wijzigen. Zo profiteert u dus van dalingen in de prijs maar kunt u ook meer kwijt zijn wanneer de energieprijzen stijgen. Zoals bij goedkope groene stroom.

Scroll to top