Energie Overstappen

Goedkope Energieleverancier

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract weergeven. De kosten voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de prijs per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, als dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde veertien dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je eenvoudig aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn altijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen linea recta of in stante pede belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij bekomen van elke leverancier een betaling van gelijke hoogte na een overstap.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het meest goedkope energiecontract immer bovenaan te staan. Welk contract dit is, is gebonden aan van jouw energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En zeker van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de meest voordelige energiedeal is.

Geld besparen op de energierekening. Voor veel klanten omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe 12 maanden. Energiebewust leven is nog nooit zo van belang geweest. Ook wordt het leven ook steeds duurder, waarmee we dolgraag willen besparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet altijd even duidelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt over het algemeen een enorme struikelblok voor de meeste klanten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is vaak niet mogelijk. mensen vervallen op de keper beschouwd in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je gewone energiebesparende tips eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie geld overhouden hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel gemakkelijk, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevens geld besparen door over te stappen van energiemaatschappij. Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per 12 maanden geld overhouden. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

Stap over naar de goedkoopste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de goedkoopste energiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomst of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een optie wanneer u begint met energie vergelijken. U kunt zo efficiënt mogelijk zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op het feit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop uitzoeken waarmee het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert algemeen grijze stroom zonder poespas.

Energieaanbieders vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energiemaatschappij voor meer gegevens en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt dientengevolge alle energieaanbieders vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een bepaalde energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere consumenten met behulp van uw review energiemaatschappijen vergelijken. energie bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen enorm per leverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de prijs. Lange tijd bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet voordelig, daarom is het interessant om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, tevens wel energie, kunt u eenvoudig maandelijks flink geld geld besparen. Via onze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van onder meer prijs, klasse en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de voordeligste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel 4 leveranciers op basis van welkomstkorting en, kosten en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is in enkele stappen gedaan.
  • Het voordeel is al simpel enkele 100-en euro’s

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeite flink geld overhouden op uw energierekening. Uw besparing kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe leverancier voor u. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de kosten voor stroom en gas per leveranciers flink verschillen, daarentegen moet u ook letten op de vaste lasten die de gas- en stroomleveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is soms een optie dat een contract bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u met behulp van deze website snel de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder andere letten op de volgende factoren;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per kWh en de kosten voor gas per kubieke meter. Het is tevens belangrijk om te bekijken of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vast tarief betaalt u de hele contractperiode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas- en stroomleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens per direct een overzicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak stante pede een energievergelijking.
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken 1, 3 of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig tevens overeenkomsten voor 2 of vier 12 maanden. U kunt ook kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen te annuleren!

Check ook wat andere klanten over een leverancier vertellen! Op onze website kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij goedkope energieleverancier.