zakelijk stroom

Goedkoopste Stroom En Gas

De energievergelijker berekent de beste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract vaststellen. De premie voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de prijs per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,duur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest voordeligeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deprovider met de bestebeoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is een van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via enkele partners.

Iedere dag bekomen wij denieuwe prijzen rechtstreeks van de energieleverancier. Alsje via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je deslimsteenergieleverancier vindt die bij jouw gevalpast. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract.Daarom kun je gedurende het energie vergelijken tevenste allen tijde zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maartevens de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom jeachteraf niet voor verrassingen te staan.

Welkomstkorting en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus meestal aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig overeenkomst gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk twaalf maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstkorting ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De voordeligste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoekan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieaanbiedersproberen online op energievergelijkers als goedkoopste energieleverancier in de vergelijkingte komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energiemaatschappijenconcurreren voornamelijk op prijs. De meeste klanten kiezennamelijk de voordeligste energieleverancier.De energieleverancier die als voordeligste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom demeeste nieuwe klanten.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt demeest voordelige prijzen krijgt. Metde voordeligste energieprijzenkunt u tot wel €600 per twaalf maandengeld besparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 keer per kalenderjaar kondigen de energiemaatschappijendan tevens nieuwe tarieven aan. gas en licht bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven verschillenflink per energieleverancier en tevens uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Lange tijd bijdezelfde leverancierklant blijven is niet kostenbesparend, om diereden is het important om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en licht vergelijkendé manier is om de beste leverancier te vinden?En dat u hierdoor veel geld kunt geldoverhouden? Het invullen van de vergelijker is tevens nogeens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is snel en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Gas en licht vergelijkenlevert geld op! ook u kunt honderden euro’s opjaarbasis geld besparen op uw energiekosten. U kunt er wellichtwel voor kiezen om uw overeenkomst voortwee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegenstijgende prijzen. Echter, gas- en stroomleveranciersbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweconsumenten. Daar kunt u van profiteren door elk jaareen andere aanbieder tekiezen. Vergelijk dus voor je contract aflooptopnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Hoe berekent de energievergelijker?

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze manier het beste contract vaststellen. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de de kosten op jaarbasis berekenen en de lasten per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas. Zoals bij goedkoopste stroom en gas.

Scroll to top