Gas En Energieprijzen Vergelijken

Goedkoopste Leverancier Van Gas En Stroom

De energievergelijker berekent de voordeligste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract weergeven. De premie voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de prijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de aanbieder met de betere beoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe leverancier heb je 2 weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder de overeenkomst bij de oude leverancier op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je jouw oude overeenkomst wél zelf annuleren.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij immer rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuele welkomstbonus kwijt. Als je een deel van de welkomstbonus al verkrijgen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen 2 maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomst gaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

Online de goedkoopste energieleveranciers vinden

Onze website heeft de voordeligste energiebedrijven, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de goedkoopste energieleverancier voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers easy op een rij. Op die manier kunt u de voordeligste energie vinden en kiezen. Vanzelfsprekend zijn er te allen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.uitgaven aan energie bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven verschillen flink per energieleverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere aanbieders. Via deze website vergelijkt u snel de kosten van meer dan 15 leveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor gas en licht per energiemaatschappijen flink verschillen, daarentegen moet u ook letten op de vaste kosten die de gas- en stroomleveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen mogelijk dat een overeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u met behulp van deze website uitgebreid de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieaanbieders kunt u onder meer kijken naar de volgende factoren;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per kWh en de gaskosten per m3. Het is tevens belangrijk om te bekijken of het een vast of variabel tarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de hele periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas- en stroomleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook per direct een zicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak stante pede een energievergelijking.
  3. De contracttermijn – Energiecontracten lopen normaal gesproken 1, drie of 5 jaar, al zijn er Vandaag de dag tevens contracten voor twee of 4 twaalf maanden. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen op te zeggen!

Check ook wat andere klanten over een leverancier van gas en licht denken! Op onze website kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier. Zoals bij goedkoopste leverancier van gas en stroom.

Scroll naar boven