Gas En Energieprijzen Vergelijken

Goedkoopste Gasleverancier

De energievergelijker berekent de laagste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract vaststellen. De premie voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de de kosten op jaarbasis terugvinden en de lasten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de slimste beoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn immer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen gauw of in linea recta belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij ontvangen van elke leverancier een betaling van gelijke hoogte na een overstap.

Leveranciers vergelijken

Bij ons kun je overeenkomsten van alle energieleveranciers vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waardoor we meestal betere tarieven kunnen bieden. Ook de energieverzekeringsmaatschappijen waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Online efficiëntere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de goedkoopste energieleverancier vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk verouderde energieprijzen die in de regel hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus uitsparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamde welkomstactie. Dit kan bijvoorbeeld een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk 12 maanden weer overstapt dan krijgt u steeds weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw speurtocht makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de optie om op een snelle wijze de meest goedkope energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancier de voordeligste is.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt de voordeligste prijzen krijgt. Met de meest goedkope energieprijzen kunt u tot wel €600 per kalenderjaar besparen. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. twee maal per kalenderjaar kondigen de energiemaatschappijen dan tevens nieuwe tarieven aan. gas en stroom bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven schelen enorm per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Lange tijd bij eenzelfde energieleverancier blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel energie, kunt u snel jaarlijks flink geld geld overhouden. Via deze website kunt u verzekeraars van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de voordeligste energieleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel 4 energiecontracten op basis van welkomstbonus en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is simpel en u bespaart eenvoudig.
  • Het voordeel is al efficiënt enkele 100-en euro’s

Overstappen is gratis en razendsnel geregeld. Zo kunt u simpelweg en zonder moeite flink geld overhouden op uw energierekening. Uw opbrengst kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomst niet zelf op te zeggen, dat doet de nieuwe energieleverancier voor u. En met veertien dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Vaste energiekosten

Naast de tarieven voor energie bestaat de afrekening tevens voor een deel uit vaste lasten, tevens deze kunnen best snel oplopen. Per 12 maanden betaalt u voor elektriciteit gemiddeld al snel €275,00 vaste onkosten per jaar en voor gas tevens nog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit met name van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas met de kosten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter. Zoals bij goedkoopste gasleverancier.

Scroll naar boven