Aanbieders Energie Vergelijken

Goedkoopste Energietarieven

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst aanbieden. De premie voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis berekenen en de kosten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan spoorslags op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer twee weken wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je gewoon aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn te allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen subiet of in meteen belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgen van elke leverancier een betaling van gelijke hoogte na een overstap.

Welkomstbonus en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus vaak aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig contract gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstbonus ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Wat ga ik geld besparen bij de meest goedkope energieleverancier?

Welke energieleverancier de meest voordelige energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstkorting heel hoog, maar bekijk dan wel even de duur van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk jaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.

Energieleveranciers vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energiemaatschappij voor meer informatie en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt dientengevolge alle energiebedrijven vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een bepaalde energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere consumenten met behulp van uw review energiemaatschappijen vergelijken. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie schelen flink per energieleverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij eenzelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het belangrijk om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere aanbieders. Via onze website vergelijkt u snel de kosten van meer dan 15 leveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen de kostprijzen voor energie per verzekeringsmaatschappijen van gaslicht flink verschillen, daarnaast moet u ook rekening houden met de vaste lasten die de energieaanbieders doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is soms een mogelijkheid dat een overeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u op hier snel de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder andere letten op de volgende eigenschappen;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per kWh en de kosten voor gas per kubieke meter. Het is ook belangrijk om te controleren of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de hele periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas- en stroomleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens direct een overzicht in hoe duurzaam de leverancier van gas en licht is! Bekijk het hier en maak gauw een energievergelijking.
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen in de regel een, 3 of vijf jaar, al zijn er op het moment ook contracten voor 2 of vier 12 maanden. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen opzegbaar!

Check tevens wat andere klanten over een leverancier denken! Op hier kunt u een waarderingen lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij goedkoopste energietarieven.