zakelijke energievergelijker

Goedkoopste Energiemaatschappij

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract vaststellen. De kostprijs voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de lasten per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de voordeligste beoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energiemaatschappij en betaal je daardoor honderden euro’s per twaalf maanden te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarieven en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geld besparen op jouw energiekosten? Niet moeilijk, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de slimste deals op basis van je verbruik en wensen.

Welkomstbonus en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting over het algemeen aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig contract gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de goedkoopste energieleveranciers vinden

Onze website heeft de voordeligste energiebedrijven, acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest goedkope energieleverancier voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers gemakkelijk op een rij. Op die manier kunt u de voordeligste energie vinden en kiezen. Zeker zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Elk jaar overstappen naar de meest goedkope energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens vijf keer de goedkoopste energie aanbieding misgelopen. compleet niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de meest voordelige energiemaatschappij doet uitsparen. Geld besparen op uw toch ook al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is cruciaal bij het maken van een goede energievergelijking. Op die wijze kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die wijze weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. gas en stroom bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie schelen enorm per leverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet voordelig, om die reden is het belangrijk om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel gas en licht, kunt u simpel jaarlijks flink geld geld overhouden. Via hier kunt u verzekeraars van gaslicht vergelijken op basis van onder andere kosten, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de beste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel vier aanbiedingen op basis van welkomstbonus en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is efficiënt gedaan.
  • Het gewin is al eenvoudig enkele honderden euro’s

Gas en licht vergelijken levert geld op! tevens u kunt honderden euro’s per jaar minder besteden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw overeenkomst voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen stijgende prijzen. Maar, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u geld aan verdienen door elk jaar opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus voor de duur van het abonnement om is opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de tarieven voor energie bestaat de rekening voor energie tevens voor een deel uit vaste lasten, ook deze kunnen enorm oplopen. Per jaar betaalt u voor elektriciteit gemiddeld al snel €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas ook nog een 215,00. Voor licht heeft dit over het algemeen te maken met de teruggave energiebelasting en voor gas met de kosten voor de gasaansluiting en de huur van de gasmeter. Zoals bij goedkoopste energiemaatschappij.