Gas En Energieprijzen Vergelijken

Goedkoopste Energiemaatschappij

De energievergelijker berekent de goedkoopste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste overeenkomst aanbieden. De kosten voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de prijs per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op onder andere beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de beste beoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn altijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen aanstonds of in ogenblikkelijk belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij ontvangen van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Leveranciers vergelijken

Hier kun je contracten van alle energieaanbieders vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waardoor we meestal betere tarieven kunnen bieden. Tevens de energieverzekeringsmaatschappijen waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Online voordeligere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de meest voordelige energiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstover het algemeen verouderde energieprijzen die in de regel hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus besparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap ook een zogenaamde welkomstactie. Dit kan onder meer een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk kalenderjaar weer overstapt dan krijgt u steeds weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw speurtocht makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op een snelle wijze de meest goedkope energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappij de goedkoopste is.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zorgeloos online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt als nodig. Tevens alle energie aanbiedingen worden subiet bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de prijzen of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u bij ons op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de voordeligste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven verschillen enorm per energieleverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij dezelfde energieleverancier blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het interessant om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere aanbieders. Via deze website vergelijkt u eenvoudig de prijzen van meer dan 15 gas- en stroomleveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen de kostprijzen voor gas en licht per leveranciers flink verschillen, ook moet u ook rekening houden met de vaste tarieven die de leveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is soms een mogelijkheid dat een contract zum beispiel goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u met behulp van hier safe de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder andere kijken naar de volgende eigenschappen;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per kWh en de kosten voor gas per m3. Het is tevens belangrijk om te controleren of het een vast of variabel tarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de volledige contractperiode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, daarom gebruiken bijna alle gas- en stroomleverancier speciale acties om klanten aan zich te binden. Profiteer van deze acties en scoor een gratis tablet, een lager energietarief of een ander cadeautje!
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopen over het algemeen 1, 3 of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig tevens contracten voor twee of vier jaar. U kunt ook kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Controleer tevens wat overige consumenten over een gas- en stroomleverancier vertellen! Op hier kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier. Zoals bij goedkoopste energiemaatschappij.

Scroll naar boven