Stroom Vergelijken

Goedkoopste Energieleveranciers

De energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste contract weergeven. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis berekenen en de kosten per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, duur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de slimste beoordeling.

Overstappen is geld besparen

Wist je dat wisselen je een besparing kan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit overgestapt van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 350.

Welke energieleverancier het goedkopere bij jou past, hangt af van je voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de duur van je overeenkomst dezelfde premie voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De optie is aan jou!

Online energie vergelijken

Dit doe je standaard lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste keus te maken. Tevens het tenslotte kostenplaatje is eenvoudig te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de goedkoopste leverancier op de eerste plek pronkt. Uiteraard kun je tevens verder scrollen en onderzoeken waarmee deze voordeliger is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo simpel geweest.

Welke energieleverancier heeft de meest voordelige energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op meerdere goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energieaanbieders er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.uitgaven aan gas en stroom bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen ontzettend per energieleverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij eenzelfde energieleverancier blijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, ook wel gas en stroom, kunt u in een paar klikken maandelijks flink geld geld overhouden. Via onze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de voordeligste energieleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk eenvoudig tot wel vier aanbiedingen op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is in enkele stappen en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en razendsnel geregeld. Zo kunt u makkelijk en snel flink besparen op uw energierekening. Uw opbrengst kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energieovereenkomst niet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe leverancier van gas en licht voor u. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u simpel en eenvoudig onder andere energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall, Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Om het betrouwbaar te krijgen kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van het contract en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevens berekent de energievergelijker binnen korte tijd de betere contracten voor gas en licht! Wanneer een energieleverancier een speciale aanbieding heeft lopen dan vindt u deze tevens terug in het overzicht. Zoals bij goedkoopste energieleveranciers.

Scroll naar boven