goedkoopste energieleverancier zakelijk

Goedkoopste Energie

De energievergelijker berekent de laagste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract weergeven. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de de kosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan onverwijld op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd twee weken wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je ordinair aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via verschillende partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energiebedrijven Vattenfall, Essent en Eneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Online energie vergelijken

Dit doe je gangbaar lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste keus te maken. Ook het per slot van rekening kostenplaatje is easy te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de voordeligste leverancier op de 1ste plek pronkt. Natuurlijk kun je tevens verder scrollen en onderzoeken waardoor deze voordeliger is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo eenvoudig geweest.

De voordeligste energiemaatschappij kiezen

De meest voordelige energieleverancier staat immer bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de goedkoopste energiemaatschappij zal vinden. U kunt verschillende goedkope energieleveranciers voorbij zien komen op het scherm. De 1 biedt een cashback energie van bijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet meteen de besparing op het scherm.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een besparende aanbieding heeft gevonden kunt u deze snel online afsluiten op de website van energieaanbieder. Na het vinden van uw nieuwe overeenkomst hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Energietarieven kunnen per leverancier ontzettend verschillen en dit kan op jaarbasis al gauw honderden euro’s voordeliger worden. De kosten voor gas en stroom bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven verschillen ontzettend per energieleverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Lange tijd bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u snel de kostprijzen van meer dan 15 energiebedrijven.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de tarieven voor gas en licht per verzekeringsmaatschappijen van gaslicht flink verschillen, daarentegen moet u tevens letten op de vaste kosten die de verzekeraars van gaslicht in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is wel eens een optie dat een leveringsovereeenkomst zum beispiel voordelig lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u op hier simpel de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiebedrijven kunt u onder andere kijken naar de volgende eigenschappen;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per Kilowattuur en de kosten voor gas per m3. Het is ook belangrijk om te controleren of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de volledige contractduur hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, daarom gebruiken bijna alle gas- en stroomleverancier kortingsacties om consumenten te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een kosteloos tablet, een lager tarief of een ander cadeautje!
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen in de regel één, 3 of 5 jaar, al zijn er Vandaag de dag ook overeenkomsten voor 2 of vier kalenderjaar. U kunt ook kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen opzegbaar!

Bekijk tevens wat anderen over een gas- en stroomleverancier denken! Op onze website kunt u een reviews lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij goedkoopste energie.