Prijzen Gas En Elektriciteit Vergelijken

Goedkoopste Energie Tarieven

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste overeenkomst aanbieden. De prijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten berekenen en de lasten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op onder andere beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de voordeligste beoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn te allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen onmiddellijk of in onverwijld belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij bekomen van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Welkomstkorting en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus over het algemeen aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig contract gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de betere keuse energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de meest goedkope energiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstmeestal verouderde energieprijzen die meestal hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus uitsparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamde welkomstactie. Dit kan bijvoorbeeld een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk kalenderjaar weer overstapt dan krijgt u telkens weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw ontdekkingsreis makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de optie om op een snelle wijze de voordeligste energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancier de voordeligste is.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een betere deal heeft gevonden kunt u deze simpel online afsluiten op de website van aanbieder van gas en/of stroom. Na het afsluiten van uw nieuwe contract hoeft u alleen nog uw huidige meterstand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Energietarieven kunnen per leverancier best veel verschillen en dit kan op maandbasis al snel honderden euro’s voordeliger worden. De tarieven voor gas en licht bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie schelen flink per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Jarenlang bij dezelfde leverancier blijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel energie, kunt u simpel maandelijks flink geld geld overhouden. Via onze website kunt u verzekeringsmaatschappijen van gaslicht vergelijken op basis van onder meer prijs, klasse en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de beste leverancier van gas en licht. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel vier aanbieders op basis van welkomstkorting en, kosten en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is in enkele stappen gedaan.
  • Het voordeel is al eenvoudig enkele 100-en euro’s

Energie vergelijken loont! ook u kunt honderden euro’s per jaar uitsparen op uw gas- en lichtksoten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw overeenkomst voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen stijgende prijzen. Echter, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren door jaarlijks een andere aanbieder te kiezen. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw energiekosten op onze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de tarieven voor energie bestaat de energierekening ook voor een deel uit vaste kosten, ook deze kunnen flink oplopen. Jaarlijks betaalt u voor stroom gemiddeld al snel €275,00 vaste kosten per 12 maanden en voor gas tevens nog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit over het algemeen van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas met de lasten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter. Zoals bij goedkoopste energie tarieven.