gaslicht zakelijk

Gaslicht Vergelijkers

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst weergeven. De kosten voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de de onkosten op jaarbasis berekenen en de kosten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan onmiddellijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je gebruikelijk aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Overstappen is besparen

Wist je dat overstappen je een besparing kan opleveren van wel honderden euro’s? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit overgestapt van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 300.

Welke energiemaatschappij het voordeligste bij jou past, hangt af van jouw voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de duur van je contract dezelfde kosten voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De mogelijkheid is aan jou!

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabele prijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaspremie als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verschillende invloeden op de energiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt op onze website alle energieprijzen vergelijken.

Wat ga ik uitsparen bij de voordeligste energieleverancier?

Welke energiemaatschappij de voordeligste energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even de looptijd van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk kalenderjaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt de meest voordelige prijzen krijgt. Met de meest goedkope energieprijzen kunt u tot wel €600 per twaalf maanden geld overhouden. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. twee keer per jaar kondigen de energieaanbieders dan tevens nieuwe tarieven aan. energie bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen flink per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij eenzelfde energieleverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, tevens wel energie, kunt u in een paar klikken jaarlijks veel geld besparen. Via deze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van onder andere kosten, klasse en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de voordeligste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel vier aanbieders op basis van welkomstbonus en, leveringstarieven en andere eigenschappen.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is eenvoudig en u bespaart simpelweg.
  • Het gewin is al snel enkele 100-en euro’s

Gas en stroom vergelijken levert geld op! tevens u kunt honderden euro’s per jaar besparen op uw gas- en lichtksoten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw overeenkomst voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen nieuwe prijzen. Maar, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u van profiteren door jaarlijks over te stappen. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Wat zijn normale energietarieven?

Door over te stappen van gas en elektriciteit kunt u flink besparen, dat is wel te zien. Maar om wat voor bedrag gaat dit nu bij benadering? Nou dat zal u verrassen! In het afgelopen jaar bespaarden overstappers tot wel €300,00 door over te stappen. {De grootste motivatie om over te stappen was dan ook kostprijs en de ervaringen van bekenden. Uit recent onderzoek blijkt ook dat meer dan 90% van alle overstappers zeer tevreden is over de werkwijze van overstappen. welbeschouwd hoeft u niets te regelen, enkel de aanmelding.} Tegenwoordig regelen verzekeraars van gaslicht namelijk de overstap met elkaar. Waardoor u enkel nog de stand van de meter door hoeft te geven. Dus waar wacht u nog op? Zoals bij gaslicht vergelijkers.

Scroll naar boven