zakelijk energie vergelijken

Gas Licht Vergelijkers

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract weergeven. De kostprijs voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de de kosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder meer beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de voordeligste beoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe aanbieder heb je veertien dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij de oude aanbieder op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf beëindigen.

Leveranciers vergelijken

Bij ons kun je contracten van alle energieleveranciers vergelijken. Wij geven je een totaal overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waardoor we in de regel betere tarieven kunnen bieden. Tevens de energieverzekeringsmaatschappijen waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De meest goedkope energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieleveranciers proberen online op energievergelijkers als meest goedkope energieleverancier in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbieders concurreren voornamelijk op prijs. De meeste consumenten kiezen namelijk de meest goedkope energieleverancier. De energiemaatschappij die als meest voordelige in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Energieleveranciers vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energieleverancier voor meer informatie en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt bijgevolg alle energiemaatschappijen vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een zekere energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere mensen met behulp van uw review energieaanbieders vergelijken. gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven verschillen ontzettend per leverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij eenzelfde energieleverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel gas en licht, kunt u zomaar jaarlijks veel geld uitsparen. Via hier kunt u energiemaatschappijen vergelijken op basis van onder meer kosten, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de beste leverancier van gas en licht. Hierdoor bespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel vier leveranciers op basis van welkomstkorting en, kosten en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is eenvoudig en u bespaart simpelweg.
  • Het gewin is al simpel enkele 100-en euro’s

Energie vergelijken levert geld op! ook u kunt honderden euro’s per jaar overhouden aan uw energiekosten. U kunt er soms wel voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen nieuwe prijzen. Echter, energieaanbieders bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maanden opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw kosten aan energie op deze website en profiteer van veel voordeel.

Wat zijn normale energietarieven?

Door over te stappen van energie kunt u flink geld overhouden, dat is wel te zien. Maar om wat voor bedrag gaat dit nu ongeveer? Nou dat zal u verrassen! In het afgelopen jaar bespaarden overstappers tot wel €300,00 door over te stappen. {De grootste reden om over te stappen was dan ook premieprijs en de ervaringen van vrienden. Uit recent onderzoek blijkt ook dat meer dan 90% van alle overstappers zeer tevreden is over de werkwijze van overstappen. in principe hoeft u niets te regelen, enkel de aanmelding.} Tegenwoordig regelen leveranciers namelijk de overstap met elkaar. Waardoor u enkel nog de stand van de meter door hoeft te geven. Dus waar wacht u nog op? Zoals bij gas licht vergelijkers.

Scroll naar boven