Gas En Energieprijzen Vergelijken

Energievergelijking

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract aanbieden. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten terugvinden en de lasten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer 14 dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je gangbaar aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe leverancier heb je 2 weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij de oude aanbieder op en ben je officieel overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf beëindigen.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabele prijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaskosten als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verschillende invloeden op de energiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt bij ons alle energieprijzen vergelijken.

Stap over naar de meest goedkope energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contract of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een optie op welk moment u begint met energie vergelijken. U kunt zo precies een mogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op het feit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop uitzoeken waardoor het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert standaard grijze stroom zonder poespas.

Energiebedrijven vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energiemaatschappij voor meer gegevens en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt bijgevolg alle energieleveranciers vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een zekere energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere klanten met behulp van uw review energieaanbieders vergelijken. energie bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie verschillen ontzettend per energieleverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daarom is het important om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel gas en stroom, kunt u snel maandelijks flink geld geld overhouden. Via onze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van onder andere prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de beste leverancier van gas en licht. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel vier aanbieders op basis van welkomstkorting en, kosten en andere eigenschappen.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is eenvoudig en u bespaart eenvoudig.
  • Het voordeel is al efficiënt enkele 100-en euro’s

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeite flink geld overhouden op uw energierekening. Uw opbrengst kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomst niet zelf op te zeggen, dat doet de gekozen energieleverancier voor u. En met veertien dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Energietarieven vergelijken en uitsparen

Consumenten die vrijwel nooit overstappen kunnen flink geld overhouden door te wisselen van leverancier van gas en licht. Als u al langer consument bent bij een leverancier van gas en licht betaalt u in de regel te veel voor uw energie en liggen de prijzen voor gas en stroom gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 besparen! Zoals bij energievergelijking.

Scroll naar boven