zakelijke energie vergelijken

Energievergelijker Zakelijk

De energievergelijker berekent de laagste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst vaststellen. De prijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt immer 2 weken wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je algemeen aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Op deze website zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per twaalf maanden betaalt. We raden je aan om ook naar eenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijke welkomstkorting kunt profiteren.

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabele prijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaskostprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van diverse invloeden op de energiemarkt. Zoals onder meer de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt bij ons alle energieprijzen vergelijken.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De meest voordelige energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieleveranciers proberen online op energievergelijkers als voordeligste energiemaatschappij in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbieders concurreren voornamelijk op prijs. De meeste klanten kiezen namelijk de meest goedkope energieleverancier. De energieleverancier die als meest voordelige in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Elk jaar overstappen naar de meest voordelige energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens 5 keer de meest voordelige energie aanbieding misgelopen. helemaal niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de meest voordelige energieleverancier doet geld besparen. Geld geld besparen op uw tenslotte al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is van betekenis bij het maken van een goede energievergelijking. Op die wijze kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die wijze weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen enorm per energieleverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij dezelfde energieleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het important om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere aanbieders. Via deze website vergelijkt u simpel de kosten van meer dan 15 gas- en stroomleveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen de kostprijzen voor energie per leveranciers flink verschillen, ook moet u tevens letten op de vaste kosten die de verzekeraars van gaslicht in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen een optie dat een contract bijvoorbeeld voordelig lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u via hier simpel de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieaanbieders kunt u onder andere letten op de volgende eigenschappen;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per kubieke meter. Het is ook relevant om te controleren of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vast tarief betaalt u de hele periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, om die reden gebruiken bijna alle leverancier van gas en licht speciale acties om nieuwe klanten aan te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een zonder extra kosten tablet, een lager energietarief of een ander presentje!
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken 1, drie of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig tevens aanbiedingen voor twee of vier 12 maanden. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen te annuleren!

Controleer tevens wat andere gebruikers over een leverancier vertellen! Op onze website kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier. Zoals bij energievergelijker zakelijk.