zakelijke energievergelijker

Energie Vergelijkingssite

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst aanbieden. De kosten voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de kosten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de voordeligste beoordeling.

Overstappen is geld besparen

Wist je dat switchen je een besparing kan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds de openbreking van de energiemarkt nog nooit geswitcht van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 400.

Welke energiemaatschappij het voordeligste bij jou past, hangt af van je voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de geldigsheidsduur van je overeenkomst dezelfde prijs voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De keuzemogelijkheid is aan jou!

Online energie vergelijken

Dit doe je gewoon lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste optie te maken. Ook het tenslotte kostenplaatje is simpel te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de voordeligste leverancier op de eerste plek pronkt. Vanzelfsprekend kun je ook verder scrollen en onderzoeken waardoor deze goedkoper is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo easy geweest.

Online de goedkoopste energieleveranciers vinden

Onze website heeft de meest voordelige energiebedrijven, acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de voordeligste energieleverancier voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers efficiënt en simpel op een rij. Op die manier kunt u de meest voordelige energie vinden en kiezen. Allicht zijn er altijd zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.uitgaven aan energie bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven schelen enorm per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Jarenlang bij dezelfde energieleverancier blijven is niet voordelig, daarom is het interessant om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, tevens wel gas en licht, kunt u eenvoudig maandelijks flink geld geld besparen. Via hier kunt u leveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de goedkoopste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijk snel tot wel 4 energiecontracten op basis van welkomstkorting en, kosten en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en razendsnel geregeld. Zo kunt u simpelweg en snel flink geld overhouden op uw energierekening. Uw besparing kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier voor u. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Vaste energiekosten

Naast de tarieven voor energie bestaat de afrekening tevens voor een deel uit vaste kosten, ook deze kunnen flink oplopen. Jaarlijks betaalt u voor elektriciteit gemiddeld al snel €275,00 vaste kosten per jaar en voor gas tevens nog een 215,00. Voor stroom heeft dit gemiddeld genomen van doen met de teruggave belasting op energie en voor gas met de lasten voor de gasaansluiting en de huur van de gasmeter. Zoals bij energie vergelijkingssite.

Scroll naar boven