Energie En Gas Leveranciers Vergelijken

Energie Vergelijken Zakelijk Consumentenbond

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst aanbieden. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar berekenen en de lasten per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan aanstonds op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer 2 weken wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je doorsnee aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is een van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van dit land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt door verschillende partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energieleveranciers Vattenfall, Essent en Eneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij te allen tijde rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuele welkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstkorting al verwerven hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen twee maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomst gaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

De meest goedkope energieleverancier kiezen

De meest voordelige energiemaatschappij staat immer bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de meest voordelige energieleverancier zal vinden. U kunt verscheidene goedkope energieleveranciers voorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie van onder meer 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet gauw de besparing op het scherm.

Ieder jaar overstappen naar de meest voordelige energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens 5 keer de meest voordelige energie aanbieding misgelopen. helemaal niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de goedkoopste energiemaatschappij doet uitsparen. Geld geld overhouden op uw toch ook al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is cruciaal bij het maken van een goede energievergelijking. Op die wijze kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die wijze weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. energie bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie verschillen ontzettend per energieleverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij eenzelfde energieleverancier blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het interessant om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel gas en licht, kunt u in een paar klikken maandelijks flink geld besparen. Via deze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van onder andere kosten, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de goedkoopste leverancier van gas en licht. Hierdoor bespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijk snel tot wel vier leveranciers op basis van welkomstbonus en, kosten en andere eigenschappen.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is eenvoudig en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u simpelweg en zonder moeite flink besparen op uw gas- en stroomrekening. Uw opbrengst kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energiecontract niet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier van gas en licht voor u. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor energie per verzekeraars van gaslicht flink verschillen, daarnaast moet u tevens letten op de vaste lasten die de verzekeraars van gaslicht doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is wel eens een optie dat een overeenkomst zum beispiel goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u via deze website eenvoudig de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer kijken naar de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en vastrechtskosten kunnen verschillen per energieleverancier, deze extra onkosten kunnen flink in prijs schelen. Check om die reden immer wat de meridiane maandprijs is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten voordeliger uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook per direct een zicht in hoe duurzaam de leverancier van gas en licht is! Bekijk het hier en maak acuut een energievergelijking.
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopen in de regel 1, drie of 5 jaar, al zijn er op het moment tevens contracten voor twee of vier jaar. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Bekijk tevens wat overige consumenten over een energieleverancier vinden! Op onze website kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij energie vergelijken zakelijk consumentenbond.

Scroll naar boven