zakelijke energievergelijker

Energie Vergelijken Kassa

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst aanbieden. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de lasten per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest goedkopeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deprovider met de voordeligstebeoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfdeenergieleverancier en betaal je daardoor honderdeneuro’s per jaar te veel? Grote kansvan wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzenen eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geldoverhouden op je energiekosten? Gaat heel snel, hoor. Vul je gegevens in en bekijk debetere deals op basis van je verbruiken wensen.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabeletarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaskosten als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van verscheidene invloeden op deenergiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt bij ons alleenergieprijzen vergelijken.

De voordeligsteenergiemaatschappij kiezen

De meest voordelige energieleverancier staat altijdbovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energiemaatschappij zal vinden. U kuntverschillende goedkope energiebedrijvenvoorbij zien komen op het scherm. De 1 biedt een cashback energie vanbijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet linearecta de besparing op het scherm.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eenbesparende deal heeft gevonden kunt u dezesnel online aan gaan op dewebsite van aanbieder van gasen/of stroom. Na het afsluiten van uw nieuweovereenkomst hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

kosten voor energiekunnen per energieleverancierbest veel verschillen en dit kan opmaandbasis al zomaar honderden euro’s besparen. De tarieven voor gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven schelenontzettend per leverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Lange tijd bijdezelfde energieleverancierklant blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere leveranciers

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u tarieven voor gas en elektriciteit gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een koopovereenkomts met vaste of met variabele kosten voor energie. Vaste kosten voor energie zet u vast voor een langere periode, onder meer een of 3 jaren. Variabele kosten voor energie kunnen elke 31 dagen, per 3 maanden of per half jaar wijzigen. Zo profiteert u dus van prijsschommelingen maar kunt u tevens meer kwijt zijn wanneer de kosten voor energie omhoog gaan. Zoals bij energie vergelijken kassa.

Scroll to top