zakelijke energie vergelijken

Energie Vergelijken Independer

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst weergeven. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de prijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde veertien dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je gangbaar aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe aanbieder heb je 14 dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij de oude aanbieder op en ben je écht overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf opzeggen.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het meest goedkope energieovereenkomst altijd bovenaan te staan. Welk overeenkomst dit is, is gebonden aan van jouw energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En uiteraard van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de meest goedkope energiedeal is.

Uitsparen op de energierekening. Voor veel klanten omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe 12 maanden. Energiebewust leven is nog nooit zo doorslaggevend geweest. Ernaast wordt het leven tevens steeds duurder, waarmee we dolgraag willen geld overhouden op de maandelijkse lasten. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt over het algemeen een enorme struikelblok voor de meeste consumenten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is in de regel niet mogelijk. consumenten vervallen per slot van rekening in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je standaard energiebesparende hints eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie uitsparen hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel gemakkelijk, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt ook besparen door over te stappen van energieleverancier. Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per 12 maanden geld besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De meest voordelige energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiemaatschappijen proberen online op energievergelijkers als goedkoopste energieleverancier in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energiemaatschappijen concurreren voornamelijk op prijs. De meeste mensen kiezen namelijk de meest voordelige energieleverancier. De energiemaatschappij die als meest goedkope in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Elk jaar overstappen naar de goedkoopste energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens 5 keer de voordeligste energie aanbieding misgelopen. compleet niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de meest goedkope energieleverancier doet besparen. Geld geld besparen op uw toch ook al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is belangrijk bij het maken van een goede energievergelijking. Op die manier kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die wijze weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie veranderen ontzettend per energieleverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij eenzelfde energieleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het belangrijk om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de kosten voor stroom en gas per leveranciers flink verschillen, daarnaast moet u ook letten op de vaste tarieven die de energiemaatschappijen in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen een mogelijkheid dat een overeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u op onze website zelfstandig de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder andere rekening houden met de volgende factoren;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per m3. Het is tevens relevant om te bekijken of het een vast of variabel tarief is. Bij een vast tarief betaalt u de hele contractduur hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, daarom hebben bijna alle energieleverancier speciale acties om consumenten te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een zonder kosten tablet, een lager tarief of een ander presentje!
  3. De contracttermijn – Energiecontracten lopen in de regel 1, 3 of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig tevens contracten voor 2 of vier kalenderjaar. U kunt ook kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Bekijk ook wat andere klanten over een gas- en stroomleverancier vertellen! Op onze website kunt u een reviews lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij energie vergelijken independer.

Scroll naar boven